Editie 2021

Sprankelende nieuwe editie op nieuwe locatie

Met de verhuis naar de nieuwe locatie/site aan Fort Napoleon keert Boulevard De Champagne, hét champagne-event van het jaar, op sprankelende wijze terug voor een nieuwe editie. Op 1, 2 en 3 oktober 2021 dompelen we je 3 dagen lang onder in de champagne, van degustaties & workshops tot champagnebrunch & lekker eten.

Na de gedwongen Corona-pauze in 2020 zijn we bijzonder verheugd nu toch de zesde editie te kunnen aankondigen. Het statige Thermae Palace was de voorbije jaren het prachtige decor voor Boulevard De Champagne, maar we botsten daar op onze limieten. Bovendien start het hotel binnenkort met renovatiewerken. Daardoor beslisten we op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Met de historische site van het Fort Napoleon vonden we een nieuwe, prachtige toplocatie boordevol mogelijkheden. Bovendien kunnen we voor o.a. het ontbijt, de brunch, workshops … ook gebruik maken van De Belevingsbrasserie in Fort Napoleon, en de caponnières rondom het Fort.

Fijn eten, sfeervolle muziek, een diverse verzameling van champagnehuizen, workshops …

De site van het Fort Napoleon ligt binnen het nieuwe stadsdeel Oosteroever, dat in volle expansie en bloei is. We plaatsen een sfeervolle tent waarin de exclusieve en gerenommeerde champagne uit de Franse champagnestreek gedegusteerd kan worden, en dat dichtbij de duinen & zee.

Het gekende programma met champagneworkshops, ontbijt/brunch in het weekend, fijn eten en sfeervolle muziek blijft behouden, maar we zetten nóg meer in op beleving. We verwelkomen diverse champagnehuizen met een kwalitatief & gevarieerd aanbod. De champagneboeren kijken er samen met ons naar uit om hun champagne opnieuw aan het grote publiek te kunnen voorstellen.

Openingsuren

1 oktober: 17.00 – 24.00 uur
2 oktober: 11.00 – 24.00 uur
3 oktober: 11.00 – 19.00 uur

Met de steun van